F-gupp, Symöte och gympass

Idag har varit fullrulle minst sagt ;)

Började imorse/ i förmiddags att gå på föräldragrupp 10.30 borta på vårdcentralen som vi fått här i Nol. Idag följde även Malin och Ella med vilket jag och Thea (eller iallafall jag, hehe) tyckte var väldigt trevligt!

Vi pratade om smakportioner och vad man börjar med.. Hur mycket osv. Men mycket av det som Agneta berättade har man redan läst sig till på nätet, tacka vet jag internet ;) Så fort min mamma säger emot någonting som jag gör, så säger jag 9 utav 10 gånger - Men det läste jag på internet.

Man får ta det man läser med en nypa salt. Men det är väldigt skönt samtidigt att det finns så mycket information att söka på som kan hjälpa mig en liten bit på vägen, sedan får man ju givetvis skaffa sig en egen uppfattning.

Efter F-gruppen så traskade jag, Thea, Malin och Ella över till Maria och Liam, även Angelica var på besök. Käkade lunch tillsammans och tjatade om allt mellan himmel och jord, dagens ämne: Sambo efter förlossning ;)Spännande att höra hur andra par tar hand om sina barn, fördelning av sysslor och andra ting.

När jag och Thea kom hem sedan fick jag städa lite, såg ut som bomben här hemma! Lagade även middag till mig och mannen, jag tjuvåt innan han kom eftersom jag skulle iväg och träna. Ni läste rätt ;) Träna!

Jag överlevde mitt allra första gympass för året - Indoor walking. Det ska jag absolut köra fler gånger.

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova, imorgon är en ny dag. Theis ska få sina sprutor :( Ont i mammas hjärta! Hoppas att det kommer att gå bra.

Sov gott!
/Sarah

Kommentarer
Postat av: -Malin & Ella ♥

De var jättekul att träffas idag!!

Thea är så bedårande söt!! Tänk va vi kommer ha å göra om några år när de skall ut å ränna de två, hehe!Hoppas du klarar morgondagen!

Det tvivlar jag inte på, de kommer gå bra. Kramar!

2010-09-14 @ 22:54:54
URL: http://malinochella.blogg.se/
Postat av: Mamma

Vadå säger emot??? Vad har jag nu sagt som inte stämmer....

2010-09-15 @ 00:51:32
URL: http://www.beutyangels.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback