Borta bra, men hemma bästHär har ni oss! Idre-gänget. Alla med på bild förutom Maria som står bakom kameran ;) Från vänster har ni mig, min sambo Rickard och vår dotter Thea. Rickards brors sambo, bebis och bror. Mamma, pappa, tvillingbror. (Ja den blonde är Rickards tvillingbror...) Andra raden: Rickards farbror samt farmor och farfar och längst ner hittar ni dom små kusinerna :)

Vet inte om ni blev något klokare på min förklaring, men vi var i Idre med en massa utav Rickards släktingar helt enkelt ;)Så sött kort på Thea och Rickard när hon somnade på hans arm. Det ser ju hur skönt ut som helst att sitta och sova sådär! Synd att det inte händer så ofta bara, men ibland får man ha tur.Förut idag låg Thea som ... jag vet inte vad... Hehe. Hon sov i soffan iallfall :) Det såg väldigt skönt ut! Jag passade på att springa omkring och packa upp mina väskor och rensa ut garderoben under tiden hon tog sin skönhets sömn. Har även hunnit köra två maskiner tvätt nu på kvällen, så lite effektiv har jag varit idag trots att jag känt mig så väldigt LAT!

Imorgon har jag bokat upp på ett pass på gymet. Det ska bli spännande och härligt att komma dit igen!

/Sarah

Kommentarer
Postat av: -

2010-09-13 @ 21:46:01
Postat av: -Malin & Ella ♥

De små kan ligga helt galet, men det är väl vana sedan tiden i magen. Tänk att vi har haft våra små ungefär hälften av tiden som vi vart gravida.

Snart har Liam vart "ute" lika länge som han låg i magen. Hjälp va länge vi vart gravida då!!! :)

2010-09-13 @ 21:47:28
URL: http://malinochella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback