Trött

Idag är jag en trött mamma. Theas mage har bråkat sedan i Torsdags, min stackars lilla fis. Idag kom vi på hur vi skulle få henne att sova brevid oss och inte PÅ oss... Vi la henne på mage helt enkelt.! Även om man inte bör/ får lov att göra det enligt barnmorskorna för att det kan öka riskerna för plötslig spädbarnsdöd... Men annars så sover hon ju inte!

Hon somnar på mitt eller Rickards bröst, men lägger man ner henne i sängen eller i vagnen och hon får ligga på rygg så vaknar hon efter bara några minuter... Vet inte varför men så har det varit för henne de senaste dagarna iallafall.

Igår var vi hemma hos Lucas och firade midsommar, mycket trevligt sällskap och god mat. Men synd att Thea var gnällig och ledsen, det var inte lika lätt att hålla humöret på topp när hon skrek och hade ont :(

Nu ligger hon bredvid mig och sussar här i soffan. Min lilla gosunge <3 Jag ska ta och vila lite innan det är dags för nästa matning.


Kommentarer
Postat av: maya

ja han stod där så fint med kransen och poserade medan mamma tog massor av fina kort:D hoppas du har haft en bra midsommar, lilla Thea... hoppas att magen ger sig

2010-06-26 @ 20:56:16
URL: http://mayahataichanok.blogg.se/
Postat av: sofie

när dom ligger på rygg får dom inte ut luften i magen dom kan inte fisa på rygg liksom.. mage är bättre då kommer de upp spy o fisar om så behövs känner mig jätte expert på dessa områden :)

2010-06-29 @ 13:58:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback