Njuta i solen!

Lika underbart väder ute idag! Riktigt härligt :) Även om min rygg höll på att dö igår när jag skulle lägga mig i sängen så känner jag att jag behöver komma ut på en promenad idag också, fast kanske inte en lika lång som igår? Eller så får dra med sig en filt ut och lägga sig på gräsmattan i solen en stund, SOL :)

Glass i stora lass vill jag ha idag iallafall ;) En glass om dagen, är bra för magen? Haha. Jag kan ju inbilla mig det iallafall, käka glass, choklad, jordgubbar nu när man har chansen. Vem vet när jag får tid och ork för det nästa gång?

Som ni kanske märker så ville inte värkarna starta inatt heller, som jag hade hoppats på. Men om jag siktar in mig på den 15e Juni. Då har jag gått 42 fulla veckor, så har inte bebis kommit ut då, lär jag ju bli igångsatt inom en snar framtid från det datumet! Så 11 dagar kvar, det är ju inte så farligt när man tänker efter?

Nu ska man bara hitta på något att göra under dessa 11 dagarna också, men med detta vädret borde det ju inte vara någon fara? Får ta och köpa mig en brasse stol så att jag kan sitta här ute på gården och jäsa i solen/ skuggan. Läsa böcker, dricka vatten, tjöta skit! Det kanske man ska investera sig idag? :) Rebecca är ju ledig *blink blink* Hon kanske vill följa med mig?

Dags att hoppa i duschen och göra sig vacker för dagen.Kommentarer
Postat av: ida

Hm nje ingen aning om vad det hete. Men det var en väldigt enkel flaska med en grön etikett tror jag :Pjag hoppas nästan att jag kommer gå över tiden, känner mig så stressad nu av att det är så lite tid kvar och tänk så skulle han komma för tidigt! Jösses, det skulle verkligen inte passa in i planerna just nu :P

2010-06-04 @ 13:03:43
URL: http://gbgida.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Ja fast det kommer det vara värt :) min barnmorska sa förresten till mig att det inte är farlig att ta ett glas vin eller en öl när man ammar, utan att behöva pumpa. Ge bara ungen mat innan du dricker och ta bara en eller två öl högst, sen kan du mata bebisen igen efter 3-4 timmar utan att vara orolig.

2010-06-04 @ 18:23:55
URL: http://frilander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback