Första dagen

Idag är första dagen som jag och Thea vaknade upp i sängen utan Pappa Rickard bredvid oss. Kändes lite konstigt, men samtidigt helt naturligt eftersom de alltid varit så innan, även när lillfisen låg inuti magen.

Rickard ska jobba över idag, snällt, första dagen han är tillbaka på jobbet. Så blir han tillfrågad om han kunde jobba över, han sa först nej, för han har faktiskt en dotter hemma som bara är två veckor gammal. Då blev dom nästan lite arga på honom, så då gjorde han en deal med dom att får han vara ledig på Torsdag, då kan han jobba över idag. Så Rickard jobbar bara Mån-Ons denna veckan, så skönt!

Får jag och Thea ha honom hemma hos oss under massvis med dagar !

Magen krånglar riktigt mycket för Thea nu, varje gång efter att hon ätit så gallskriker hon, förut idag blev hon helt röd i ansiktet och kippade efter luft. Lätt att man glömmer av att andas när man är sådär liten och hur förbannad som helst. Stackars lilla dockan!

Vet inte om det är kolik som spökar, eller om det är någonting som jag äter? Ska till BVC imorgon så får vi rådfråga Agneta vad hon tror att det kan vara. Jag har ju börjat ge Thea sepmerdroppar, men ännu har dom inte hjälpt. Misstänker att det kan ta några dagar innan man märker någon skillnad... Hoppas att hennes lilla mage lugnar sig snart iallafall, väldigt jobbigt att se henne vrida och vända sig av smärta. Mammas älskling <3

Nu sitter jag i Skepplanda, idag igen ;) Så att jag och Thea får sällskap idag när Pappa är och jobbar. Så att kanske även jag får mat i min mage idag ;) Funderar på att skapa mig en ny bloggadress... Gravida Sarah ? Det är jag ju faktiskt inte längre :P Vet inte hur jag ska lösa det smidigast. Funderar vidare på detta :)

Ha en underbar dag i solen! /Sarah

Kommentarer
Postat av: Evelina - Mamma till Meja <3

Tack så mycket, och för dina kommentarer :)

Ja de var ett himla bra datum, enkelt! Och för oss var det på beräknade datumet till och med :pGår allt bra för er då? :)

2010-06-21 @ 13:37:16
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: maya

stackars lilla dockan, hoppas hon mår bra snart.

En ny bloggadress vill jag med ha, min e så jädrans lång

2010-06-21 @ 20:29:25
URL: http://mayahataichanok.blogg.se/
Postat av: Malin och Wiggo

Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att komma hem till dig o hjälpa dig med att städa. Bara du inte är en person som ska ha det på ett speciellt sätt.. =)

2010-06-22 @ 16:29:09
URL: http://bebismalin.blogg.se/
Postat av: Malin och Wiggo

AAA min Wiggo är en stooor bebis nu =) heheheheh..... Han bara växer o växer o snart kan han inte ha storlek 62 från vissa märken heller =) heheheh

2010-06-22 @ 16:31:37
URL: http://bebismalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback