Busy day

Idag har vi haft fullt upp! Jag steg upp kl 8.30 imorse när jag hade ammat klart lillstrumpan. Käkade frukost och tog mig en lång skön välförtjänt dusch, gud så skönt! Sedan kröp jag ner i sängen igen tillsammans med min lilla familj <3 Vi vaknade till vid 11.15 tiden igen, jag sprang runt och plockade iordning i lägenheten för 12.00 skulle Anna från Trygg Hansa komma hit och prata med oss.

11.45 blev lillfisen hungrig, så jag fick snällt sätta mig och amma och satt här med tutten i vädret när Anna kom vid 12. Gick igenom våra personförsäkringar och kikade även på vår hem & bilförsäkring. Den viktigaste försäkringen vi pratade om var Theas försäkring, så nu är lillfisen bra försäkrad med bra höga försäkringsbelopp om det skulle hända henne något! Det känns skönt!

Efteråt åkte vi till solen i Skepplanda :) Skönt att komma ut i det fina vädret och slippa sitta inne i lägenheten när det var så fint väder ute!! Blev även bjudna på grillat och efter maten promenerade vi bort med vagnen och tittade på lillebrors fotbollsmatch, den dom vann! Lillebror nickade in bollen och gjorde ett utav målen, duktiga han!

Nu sitter jag här i soffan och ammar... Igen... Thea kände på sig att mamma skulle äta ^^ Vilket hon inte ska få göra ifred, hehe.Kommentarer
Postat av: Haaanna

Jag kan inte förstå vad det är för känsla inom mig. Känns som jag är världens stoltaste lilla syster och tycker det är så otroligt roligt att höra att allt går bra!! MASSA KÄRLEK BARA BUBBLAR ÖVERALLT! Underbara ni!!<3

2010-06-18 @ 01:13:33
URL: http://aupairinusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback