Home sweet home

Äntligen hemma !

Det är underbart att komma hemifrån, men det finns nog ingenting som slår att komma hem igen. Hur gott som helst var det att sova i sin egen säng inatt! Den har jag saknat ;)

Idag har vi städat och tagit det lugnt, även varit iväg och handlat och fyllt upp med kylvaror så att vi har någonting att äta nu när vi kommit hem igen. Väskorna står dock kvar i sovrummet och väntar på att bli upppackade. Men det tar jag imorgon ;)

Ett litet smakprov utav mina bilder från Varberg :)

Tyvärr blev det inget vidare badväder, men promenadväder var det iallafall, så vi fick besökt Tre toppar och käkat glass, gick längs med havet och kikade på alla fiskmåsar. Gick en sväng förbi fästningen och strandpromenaden igår, men vi tog en genväg hem eftersom jag hade fruktansvärt ont i ryggen och ville hem och sova ;)

Nu är det snart dags att börja hacka grönsaker, ikväll blir det Tacos :)

FÖRE OCH EFTER ;)Kommentarer
Postat av: -Malin och Ella

Mysigt :)

2010-08-08 @ 18:54:21
URL: http://malinochella.blogg.se/
Postat av: Rebecca - mamma till Tove

Ni verkar ha haft det mysigt. Fina bilder.Sv: http://www.babyn.se/tvillingbabyn.html

2010-08-09 @ 00:29:24
URL: http://rebeccathoren.blogspot.com
Postat av: Mathilda

Hehe jo men hon var ju 53 när hon föddes :) Fast hon har ju nästan växt 10cm på 8 veckor så det är väl rätt mycket antar jag. Senast vi mätte henne så var hon 58cm lång och det var en månad sedan, så hon hade ju växt 4cm på en månad och om det är mycket eller normalt det vet jag inte.

2010-08-09 @ 18:28:31
URL: http://frilander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback