Fredag, Lördag

Tiden går så fort, imorgon är det redan Söndag!

Allting gick fint igår på mitt återbesök på MVC, självklart så vaknar Thea och vill ha uppmärksamhet när jag satt i "hemska stolen". Ni som suttit där vet nog vad jag pratar om ;) Man känner sig så oerhört blottad och helt utlämnad när man ligger där med benen i luften! Men måste man så måste man.

Efter mitt MVC besök så åkte vi ut till Björlanda och besökte Theas mormor/ min mamma :) Hon har varit där denna veckan med hundarna, hästen och lillebror. Mini semester hemifrån och möjlighet att vara nära sin häst dygnet runt och inte behöva åka till stallet varje gång hon ville se, träna, rida sin häst.

Idag har vi varit uppe i Theas farmor och farfars sommarstuga. Blivit jagade utav getingar, men som tur va blev vi inte stuckna någon utav oss. Med oss i sällskapet var kusin Loke och hans mamma & pappa, även Farmor Gunillas bror Christer med familj. Grillade och hade det gott i solen, mysigt.

Imorgon är det städdag här hemma. Inga undanflykter! Det behövs verkligen göras ett ryck här hemma, överallt och lite till, innan dammråttorna tar över fullständigt!

Nu ska jag gå in och lägga mig i sängen och titta på tv tillsammans med min sambo och vår fina dotter :) Får se om hon hade tänkt att sova snart ? Man vet aldrig ;)


Kommentarer
Postat av: Haaanna

Tiden springer. Och jag har inte pratat med dig på allt för lääänge nu :/

Dags att ta tag i det här..... <3

2010-08-15 @ 07:36:49
URL: http://aupairinusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback