BVC Föräldragrupp

Sitter och käkar frukost medans lillpluttan sover vidare i våran säng efter sin frukost ;) Jag ska snart ta på henne lite kläder så att vi kan traska bort till BVC för föräldragrupp. Ska bli spännande och se ifall det kommer några dit :P Kanske bara blir jag och Thea? Vem vet ^^

Igår var jag och Rickard duktiga och storstädade lägenheten, dock är det några saker kvar som vi inte hann med eftersom man blir avbruten lite då och då. Putsa fönster måste vi göra snart, även dammsuga bakom spisen och tvättmaskinen för det är något som man inte gör allt för ofta. Även ta ut den trasiga persiennen ifrån sovrumsfönstret, snöret var så torrt i vintras att det gick av när jag skulle dra upp den, så den funkar inte alls :P Duktiga mig!

Ska man behöva väcka Thea för att man ska gå iväg, varför ska hon oftast lyckas somna precis innan man ska iväg. Typiskt. Hoppas hon somnar om i vagnen på våran lilla promenix till BVC, man kan ju alltid hoppas!

Hörs senare! När jag varit på föräldragruppen ;)


Kommentarer
Postat av: Malin och Wiggo

Jo allt gick jätte bra fram tills att Ts syster sjöng då jag totalt bröt ihop ;) men men thats life liksom=).... Det kommer gå så bra så på FG idag =)

Kramar

2010-08-16 @ 12:42:50
URL: http://bebismalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback